HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕκδηλώσειςΠαρουσίαση βιβλίου – Αύγουστος Κορτώ – Γράφει η Δήμητρα Σαμλίδου.

Παρουσίαση βιβλίου – Αύγουστος Κορτώ – Γράφει η Δήμητρα Σαμλίδου.

Παρουσίαση βιβλίου – Αύγουστος Κορτώ – Γράφει η Δήμητρα Σαμλίδου.

   

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ”

ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΡΤΩ

 

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώδεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Δράμας παρουσίασε το νέο του μυθιστόρημα ο Αύγουστος Κορτώ, με τίτλο Το Πράσινο Αστέρι, από τις εκδόσεις Πατάκη.

 

Για το βιβλίο μίλησαν ο Χρήστος Σπυρόπουλος (ποιητής) και ο ίδιος συγγραφέας, ο οποίος μοιράστηκε με το αναγνωστικό του κοινό το ταξίδι του Πράσινου Αστεριού, το οποίο γράφτηκε σε μία ημέρα και δήλωσε πως, Το Πράσινο Αστέρι” προϋπήρχε. “Ήταν κάτι που ζούσε μέσα μου, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μιλήσει, μέχρι που μίλησε”.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν και μαθητές που διάβασαν ήδη το βιβλίο και την ώρα που ο συγγραφέας πραγματοποιούσε διάλογο με τους παρεβρισκόμενους, αρκετοί από τους αυτούς (τους μαθητές) εκδήλωσαν προσωπικά τους σχόλια.

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.