HomeΠοιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε – Politismikos.gr

Είμαστε κατ’ αρχάς φίλοι,είμαστε επίσης, μια ομάδα που αγαπά τη γλώσσα,το βιβλίο,την επιστήμη,την τεχνολογία,την καθημερινότητα,τις συναναστροφές ,τη φύση. Είμαστε μια ομάδα, που αγαπά το παιδί,τον άνθρωπο και όσα όμορφα στοιχεία παράγει,τα οποία με τη σειρά τους, συγκροτούν τον πολιτισμό.

Είμαστε μια ομάδα,ιστορικών,ψυχολόγων,λογοθεραπευτών,εκπαιδευτικών,δημοσιογράφων, συγγραφέων. Ο καθένας αγάπα την επιστήμη του και με βάση αυτό, αναζητά τρόπους μέσα από τους οποίους θα προάγει τον πολιτισμό προς όφελος του συνόλου.

Γνωρίζουμε πως φτάσαμε έως εδώ, χάρη στην ικανότητα μας να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο,έτσι φτιάξαμε ομάδες και ξεκινήσαμε να παράγουμε πολιτισμό.

Ο πολιτισμός με όλα τα στοιχεία,τους κλάδους που τον απαρτίζουν,είναι εξ ορισμού δημιουργικός και οι κλάδοι του,για να παράγουν πολιτισμό βασίζονται στη δική μας ατομική δημιουργικότητα και ταλέντο.

Θελήσαμε λοιπόν και εμείς να συμμετάσχουμε σε μια ιδέα δημιουργική,μια ιδέα που θα είναι διαδραστική και η οποία θα μας φέρει σε μια πιο άμεση επαφή.

Με την επαφή θα γνωριστούμε,θα ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις,θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο,θα γίνουμε μια μεγαλύτερη ομάδα,θα πάμε λίγο παρακάτω αυτό το ταξίδι,διότι η πορεία, γίνεται ευκολότερη πιο διασκεδαστική και πιο όμορφη, όταν γίνεται με φίλους.

Η ομάδα του Politismikos.gr

Δημήτρης  Μπουζάρας
Λεύκη Σαραντινού
Άγγελος Τάσκος
Βασιλεία Ζαχάρη
Ελένη Περινού
Θανάσης Μουσόπουλος
Βασίλης Μπάτζιος
Αγγέλα Αγγελοπούλου
Σουζάνα Παπαφάγου
Γιάννης Διαμαντόγλου
Δήμητρα Σαμλίδου
Μαρία Τσιαουσίδου Παπαδοπούλου

 

Together we are greater than our individual strengths