HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσεις«Φύγε μακριά» – Γρηγόρης Νάκος – Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 .

«Φύγε μακριά» – Γρηγόρης Νάκος – Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 .

«Φύγε μακριά» – Γρηγόρης Νάκος – Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 .

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή εν Δράσει», ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης και οι Εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Νάκου,

 
«Φύγε μακριά»


Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 , στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής παρουσία του συγγραφέα.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κα Ειρήνη Βοϊτσίδου, δικηγόρος-μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αποσπάσματα θα διαβάσει η κα Εύα Σκότη, ιδιωτική υπάλληλος
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Δημήτρης Ερελιάδης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και ο κ. Γιάννης Κυριαζής, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.
Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.