HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςSunbringer – Oι έκπτωτοι (ΒΙΒΛΙΟ 2) KANER HANNAH.

Sunbringer – Oι έκπτωτοι (ΒΙΒΛΙΟ 2) KANER HANNAH.

Sunbringer – Oι έκπτωτοι (ΒΙΒΛΙΟ 2) KANER HANNAH.

Sunbringer – Oι έκπτωτοι (ΒΙΒΛΙΟ 2) KANER HANNAH.

 

Mεταφραστής : ΚΑΒΒΑΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑ
Ομάδα: Πεζογραφία Μεταφρασμένη
Ηλικία: ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Υπό έκδοση
Κυκλοφορεί στις 12/06/2024

 

 

Το νέο βιβλίο της Hannah Kaner κυκλοφορεί από 12/6. Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε σήμερα, για να είστε οι πρώτοι που θα το παραλάβετε!

Όταν η Μίντρεν πέσει στα χέρια των θεών, το είδος σου θα είναι το πρώτο που θα πεθάνει.
Οι θεοί απαγορεύονται στο βασίλειο της Μίντρεν – όμως τώρα σιγά σιγά ξεσηκώνονται, αρχίζουν να μιλούν για πόλεμο. Η θεοκτόνος Κίσεν θυσιάστηκε για να κατατροπώσει τη θεά της φωτιάς, τη Σεθ, η οποία δολοφόνησε την οικογένειά της και έβαλε σε κίνδυνο τους φίλους της.

Όμως οι θεοί δεν μπορούν να καταστραφούν τόσο εύκολα, και η Σεθ απειλεί να αναγεννηθεί ακόμα πιο ισχυρή, με δίψα για εκδίκηση. Ενώ οι εντάσεις αυξάνονται σε όλη την επικράτεια, το βασίλειο χρειάζεται τη θεοκτόνο περισσότερο από ποτέ.

 

Η Hannah Kaner (Χάνα Κέινερ) ζει στη Σκωτία. Στα βιβλία της εμπνέεται από τη μυθολογία, τις δυναμικές γυναίκες και τις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας για να παραμείνουμε άνθρωποι.

Το Godkiller είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της, το οποίο έφτασε στο νούμερο 1 των Sunday Times την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

 

 

                               

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

 

 

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.