HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΠαγιδευμένοι στις σκιές – Αντιγόνη Τσίτσιλα.

Παγιδευμένοι στις σκιές – Αντιγόνη Τσίτσιλα.

Παγιδευμένοι στις σκιές – Αντιγόνη Τσίτσιλα.

 

«Παγιδευμένοι στις σκιές»

είναι ο τίτλος του αστυνομικού μυθιστορήματος της Αντιγόνης Τσίτσιλα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

Οπισθόφυλλο:

 

«Για σένα μπορώ να σκοτώσω, μπορώ και να πεθάνω. Εσύ είσαι το φως της ζωής μου. Τώρα πια έχω έναν σκοπό. Να σε κάνω περήφανο. Να μ’ αγαπήσεις. Εγώ σ’ αγαπώ. Από τώρα και για πάντα. Μέχρι να πεθάνω…»

 

 

Η αστυνόμος Αλεξάνδρα Παναγιώτου έκλεισε το ημερολόγιο του θύματος μ’ ένα πνιγηρό αίσθημα στο στήθος που τη βάραινε σαν ταφόπλακα. Το θύμα είχε προαναγγείλει το τέλος του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πια για να το σώσει. Ένας από τους υπόπτους ήταν ένα οικείο της πρόσωπο, και η ίδια ήταν αντιμέτωπη με σκιές που είχε θάψει στο παρελθόν, αλλά με την υπόθεση αυτή ζωντάνεψαν και πάλι.

 

 

Αλεξάνδρα, Μυρτώ, Ελπίδα, Σοφία. Τέσσερις γυναίκες με κοινά βιώματα που τις χωρίζουν πολλά και τις συνδέει ένας φόνος. Ένα παρελθόν που επιστρέφει για να καθορίσει ίσως για τελευταία φορά τη ζωή τους. Γιατί το παρελθόν σε κυνηγά όσο δεν καταφέρνεις να το αφήσεις ολοκληρωτικά πίσω σου. Είσαι παγιδευμένος στις σκιές του και σε σκοτώνει κάθε μέρα κι από λίγο. Και τότε, μπορεί να υπάρχεις, αλλά δεν ζεις…

 

Βιογραφικό συγγραφέα:

 

Η Αντιγόνη Τσίτσιλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2001 αποφοίτησε από το  Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Το 2007 πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα από την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας στη Σχολική Παιδαγωγική- Διδακτική Μεθοδολογία. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά συνέδρια και ημερίδες ως  ομιλήτρια, ενώ εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε εκπαιδευτικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο δημιουργικής γραφής στην αστυνομική αφήγηση.

 

Είναι μητέρα τριών αγοριών και εργάζεται από το 2006 ως νηπιαγωγός. Έχουν εκδοθεί τρία παιδικά βιβλία της, ενώ το βιβλίο «Παγιδευμένοι στις σκιές» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

 

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:

Instagram: antigonetsitsila

Facebook: Αντιγόνη Τσίτσιλα

 

                   

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.