HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΜήνυμα από το μέλλον – Το όνειρο του Έκτορα – Βίκη Παππά – Έκδόσεις Πνοή.

Μήνυμα από το μέλλον – Το όνειρο του Έκτορα – Βίκη Παππά – Έκδόσεις Πνοή.

Μήνυμα από το μέλλον – Το όνειρο του Έκτορα – Βίκη Παππά – Έκδόσεις Πνοή.

«Μήνυμα από το μέλλον – Το όνειρο του Έκτορα»

 

 

Βίκη Παππά

Εικονογράφηση Αγγελική Δρακάκη.

 

 

Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ένα οκτάχρονο αγόρι ατενίζει θλιμμένο τη μολυσμένη θάλασσα. Ξέρει πολύ καλά πως δεν θα επιστρέψει ποτέ πια στο παλιό της μεγαλείο. Ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει μια λύση, συνειδητοποιεί ότι η μόνη ελπίδα είναι τα παιδιά του σήμερα, που με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους μπορούν ν’ αλλάξουν το παρόν και να σώσουν το μέλλον.

 

 

Η Βίκη Παππά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Οικονομικά, και μέχρι πρόσφατα δούλευε στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος. Μένει σε μια μικρή πόλη κοντά στο Μιλάνο με τον άντρα και τα δύο τους παιδιά, και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Γνώρισε και αγάπησε την παιδική λογοτεχνία διαβάζοντας βιβλία στα παιδιά της. Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας αφήγησης παιδικών βιβλίων της δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης της και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Έχει πάρει μέρος σε εργαστήρια αφήγησης και δημιουργικής γραφής. Το «Μήνυμα από το μέλλον – Το όνειρο του Έκτορα» είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

 

Η Αγγελική Δρακάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Ασχολείται με τη ζωγραφική από μικρή ηλικία, και έχει μαθητεύσει για πολλά χρόνια δίπλα σε διακεκριμένους καλλιτέχνες της πόλης. Τα τελευταία χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων, γιατί το να δίνεις ζωή στον λόγο, είναι ένα υπέροχο, μαγικό και κάθε φορά μοναδικό ταξίδι.

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.