HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες Κυκλοφορίες“Βλέμμα στην ομίχλη” του Χρήστου Λεοντίου .

“Βλέμμα στην ομίχλη” του Χρήστου Λεοντίου .

“Βλέμμα στην ομίχλη” του Χρήστου Λεοντίου .

 

 

«Βλέμμα στην ομίχλη» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος του Χρήστου Λεοντίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

Οπισθόφυλλο:

Δεν είναι φιλοσοφικές προσεγγίσεις της πραγματικότητας όλα αυτά που σου εξομολογούμαι. Είναι η απόλυτη γνώση που αποκτάς με τα χρόνια, και θα έρθει η στιγμή που θα σου εξηγήσει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο πως ουσιαστικά δεν μαθαίνεις από τα βιβλία, αλλά από τη ζωή. Τη ζωή που νομίζεις ότι σου χαρίζεται ως δώρο. Τίποτα δεν είναι δώρο. Ούτε η ζωή. Κυρίως η ζωή! Κάποια στιγμή θα σ’ τη φέρει, κι εσύ θα είσαι απροετοίμαστος να αντιμετωπίσεις τον επερχόμενο όλεθρο. Και θα καταριέσαι την αδικία που έπεσε πάνω σου σαν κατάρα. Μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι κανένας δεν σου χρωστάει τίποτα. Κάποια στιγμή θα ρωτηθείς από το είδωλο στον καθρέφτη: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»

 

Ένα ταξίδι, ένα τρένο, ένα κουπέ, δύο επιβάτες και μια νοσηρή σχέση εξάρτησης. Μπορεί ένας εγκλεισμός και μια εξομολόγηση να ξεπλύνει τις αμαρτίες τους;

 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Ο Χρήστος Λεοντίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεωρητικός Κινηματογράφου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Ελληνικό Ωδείο, και Μουσική Ψυχολογία – Παιδαγωγική της Μουσικής στο Trinity College. Σήμερα εργάζεται ως γλωσσολόγος και κριτικός τέχνης, με ειδίκευση στον κινηματογράφο. Είναι κάτοχος master και δύο διδακτορικών στη γλωσσολογία με ειδίκευση στην μεσαιωνική γερμανική γλώσσα, έχει master στον Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό Κινηματογράφο, διδακτορικό για τον γερμανικό κινηματογραφικό εξπρεσιονισμό, με βασικό εισηγητή τον Michael Haneke, και διδακτορικό για τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό στον βρετανικό κινηματογράφο, με εισηγητή τον Ken Loach.

Το μυθιστόρημα «Βλέμμα στην Ομίχλη» είναι το δεύτερο βιβλίο του και το πρώτο που εκδίδεται από τις Εκδόσεις Πνοή.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.