HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΒραβεία EVERLIES του Fantasy Festival 2K24.

Βραβεία EVERLIES του Fantasy Festival 2K24.

Βραβεία EVERLIES του Fantasy Festival 2K24.

Βραβεία EVERLIES του Fantasy Festival 2K24.

Μεγάλη επιτυχία για “ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ” και το ΄Β μέρος της επερχόμενης τριλογίας “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” που κατέκτησε την δεύτερη θέση στα Βραβεία EVERLIES του Fantasy Festival 2K24 ως καλύτερο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας 2023.
Πέρισυ ήταν η “ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ” που κατέκτησε το πρώτο Βραβείο EVERLY ως το καλύτερο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για το 2022. Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΣΗ” κατάφερε να κρατήσει “ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ” στις πρώτες θέσεις των Βραβείων ορόσημο στην Λογοτεχνία του Φανταστικού.
“ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ” ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει για πολύ, πολύ ακόμη χάρη στην αμείωτη στήριξη των αναγνωστών που το αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή.
Το τρίτο μέρος της τριλογίας έρχεται λείαν συντόμως και δεν σταματά εκεί. Έπεται και συνέχεια. Μια έκλπληξη που οφείλω στους αναγνώστες μου και που είμαι σίγουρος πως θα την λατρέψουν.
Τους ευχαριστώ όλους απο καρδιάς για την στήριξή τους! Είμαι σε όλους τους ευγνώμων.
 
Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.
Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.