HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΗρεμολόγιο – Νίκος Μαντάς.

Ηρεμολόγιο – Νίκος Μαντάς.

Ηρεμολόγιο – Νίκος Μαντάς.

«Ηρεμολόγιο» είναι ο τίτλος της ποιητικής συλλογής του Νίκου Μαντά
που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ανεμολόγιο.

Σαν οπισθόφυλλο
Μια προτροπή κι ένα στιλό είναι αρκετά να καθίσουν τις σκέψεις στο χαρτί ώσπου να ηρεμήσει ο νους.  Μέσα από την ποιητική συλλογή «Ηρεμολόγιο» o ποιητής δεν προσπαθεί να πει κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που καταφέρνει είναι να βάλει σε κάποια σειρά το μελάνι σχηματίζοντας γράμματα, λέξεις και συναισθήματα. Πηγή έμπνευσης η ζωή. Πολύ γενικευμένο ίσως. Πιο συγκεκριμένα η ζωή των άλλων, η ζωή των λουλουδιών, της θάλασσας, η ζωή στον χρόνο, στη ζωή σου, στη ζωή του ονειροπόλου, στο συνεχές, στον αναγνώστη.

 

Author picture

Βιογραφικό συγγραφέα
Ο Νίκος Μαντάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών και εργάζεται ως μηχανικός αεροσκαφών.  Ασχολείται με την ποίηση από νεαρή ηλικία. Το «Ηρεμολόγιο» είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ανεμολόγιο.

 

                                                                                                                 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.