HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕκδηλώσειςΠαρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Νικολαΐδου.

Παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Νικολαΐδου.

Παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Νικολαΐδου.

“Το παρελθόν σου μου ανήκει” Κέλλυ Νικολαΐδου

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρά με αγαπημένα πρόσωπα και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Γαλατσίου η παρουσίαση του δευτέρου βιβλίου της εξαιρετικά πετυχημένης και πολλά υποσχόμενης Κέλλυς Νικολαΐδου.

Ένα πράγματι αξιόλογο μυθιστόρημα, άρτιο τεχνικά, με εθιστική  πλοκή,  χαρακτήρες δυνατούς και μια πλοκή, η οποία δύσκολα ξεχωρίζει από την πραγματικότητα.

Τα παραπάνω, είναι μόνο λίγα από τα σημεία που θα σας ενθουσιάσουν στο κείμενο της Νικολαΐδου.”Το παρελθόν σου μου ανήκει”  θα γίνει  το επόμενο, αγαπημενο σας καλοκαιρινό  ταξίδι!

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου μου ήταν μια μεγάλη γιορτή, την οποία αγκάλιασαν με αγάπη όχι μόνο οι δικοί μου άνθρωποι αλλά κι οι εργαζόμενοι στον εξαιρετικά προσεγμένο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του δήμου μας – Καμίνι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Χάρη στη βοήθεια και τη στήριξή τους, το αποτέλεσμα ήταν έξοχο και τα πάντα λειτούργησαν άψογα. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο βέβαια χωρίς τις αγαπημένες κυρίες που απογείωσαν με τη συμμετοχή τους το μυθιστόρημά μου. Η κυρία Καίτη Λαινού – Ιωαννίδου, μουσικός, υψίφωνος, συγγραφέας (μίλησε για το βιβλίο και διάβασε αποσπάσματα με συνοδεία πιάνου), η κυρία Ειρήνη Μπόχτη , εκπαιδευτικός κι ερασιτέχνης ηθοποιός, η κυρία Κατερίνα Μουστάκα, Θεολόγος, καθηγήτρια Αγγλικών, στιχουργός, και τέλος η κυρία Μαρία Ανδριανοπούλου, Δασκάλα προπαιδείας, καθηγήτρια ακορντεόν.”

ΚέλλυςΝικολαΐδου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΤΟ-ΧΡΩΜΑ-ΤΗΣ-ΕΛΠΙΔΑΣ                Βιβλιογραφία ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΕΛΛΥ - Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Ανικούλα

 

Eικόνα προφίλ _Κέλλυ Νικολαΐδου

 

Η Κέλλυ Νικολαΐδου είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της. Από το 2016 ως το 2019 παρακολούθησε μαθήματα δημιουργικής γραφής και επιμέλειας στο Harmony and Creativity του Δημήτρη Μπογιατζή και απέκτησε Ανώτερο Δίπλωμα Δημιουργικής Γραφής. Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο και έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς.
Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το χρώμα της ελπίδας», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τις εκδόσεις Πνοή. Το 2021 το διήγημά της «Για πάντα μαζί» συμπεριλήφθηκε στη συλλογή «Ταξίδια στη μυθοπλασία» του Harmony and Creativity και, την ίδια περίοδο, Χαϊκού της επιλέχθηκαν για τη συλλογική έκδοση «Τα Χαϊκού της άνοιξης» από τις εκδόσεις Ανεμολόγιο. Τον Δεκέμβριο του 2022 το διήγημά της «Όχι αύριο» επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στο Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2023 των εκδόσεων Κέφαλος ενώ το διήγημά της «Το μυστικό του Άλκη» συμπεριλήφθηκε στο διπλό τεύχος (15ο-16ο) του λογοτεχνικού περιοδικού «Κέφαλος».
Το μυθιστόρημα «Το παρελθόν σου μου ανήκει» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη είναι το δεύτερο προσωπικό βιβλίο της.

(Πηγή: “Εκδόσεις Αγγελάκη”, 2023)

book Κείμενα κατανόησης διαβαθμισμένης δυσκολίας

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.