HomeΓύρω από ένα βιβλίοΠαραμύθιPolymnia and Yiorgios | Πολύμνια και Γιώργος.

Polymnia and Yiorgios | Πολύμνια και Γιώργος.

Polymnia and Yiorgios | Πολύμνια και Γιώργος.

 

Polymnia and Yiorgios | Πολύμνια και Γιώργος

Michele Kiosoglous and Phillippa Angemis | Μισέλ Κιοσόγλου και Φίλιππα Αντζέμη

 

Ένα διαφορετικό και γεμάτο ευαισθησία παραμύθι είναι το «Πολύμνια και Γιώργος».

Δημιούργημα δυο ανθρώπων που αγαπούν με πάθος το νησί τους, ένα μικρό κομμάτι γης στην άκρη της Ελλάδας τόσο όμως μεγάλο και σημαντικό.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Η Μισέλ Κιοσόγλου και η Φιλίππα Αντζέμη δημιουργήσαν μια πολύ έξυπνη και ευχάριστη ιστορία για τα παιδιά.

 

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο

 

Μια ιστορία που θα  μιλήσει στα παιδιά για την έννοια της αγάπης, την αξία της φιλίας και της ελευθερίας και  θα τους εμφυσήσει την αγάπη για το περιβάλλον και την άγρια ζωή.

 

Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο και κείμενο που λέει "as na Soon the grapevine and the small fig tree started to bear fruit. He asked his pappou to finc loquat tre him an apricot tree from Antifilo. He asked his theio, Uncle Stavro, to bring him from Rhodes. He was so proud of his flourishing garden. Σύντομα TO αμπέλι και η μικρή συκιά άρχισαν να βγάζουν καρπούς. Ζήτησε από τον παππού του να του βρει μια βερικοκιά από την Αντίφιλο. Ζήτισε από τον Θείο του, TOV Σταύρο, να του φέρει μια μουσμουλιά από τη Ρόδο. 'Ήταν τόσο περήφανος για TOV κήπο του που είχε κάθε λογής δέντρα."

 

Θα τους πει την ιστορία της Μεγίστης -Καστελόριζο- και θα τους ταξιδέψει παρέα με τις Μούσες, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι!

 

Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο και κείμενο

 

Υπέροχα μηνύματα μέσα από μια πολύ όμορφη ιστορία, εικονογραφημένη  με μοναδικό τρόπο από την εικονογράφο Μάργκαρετ Ντιούαρ.

 

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο

 

Ο μικρός Γιώργος δεν έχει πολλούς φίλους. Τα άλλα παιδιά δεν τον συμπαθούν, γιατί δεν φέρεται σωστά στα ζώα… Ώσπου η Πολύμνια θα τον μάθει να τα αγαπά και να τα φροντίζει, και η ζωή του θα αλλάξει.

Ένα τρυφερό παιδικό βιβλίο στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Προτεινόμενη ηλικία: 6+

 

             

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.