HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΠώς να μην πεθάνεις μόνος.

Πώς να μην πεθάνεις μόνος.

Πώς να μην πεθάνεις μόνος.

 

Πώς να μην πεθάνεις μόνος.

 

 

Κοιτάξατε ποτέ γύρω σας και αναρωτηθήκατε: «Γιατί έχουν βρει όλοι την αγάπη εκτός από μένα;». Δεν είστε οι μόνοι. Οι σημαντικές σχέσεις δεν εμφανίζονται έτσι απλά στη ζωή μας – είναι το αποκορύφωμα μιας σειράς αποφάσεων. Συχνά όμως παίρνουμε λάθος δρόμους που δεν μας αφήνουν να χτίσουμε και να διατηρήσουμε τη σχέση των ονείρων μας.

 

H Logan Ury, συμπεριφοριστική επιστήμονας και σύμβουλος γνωριμιών, αποκαλύπτει τις κρυμμένες δυνάμεις που οδηγούν σε αυτά τα λάθη και δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σας ταλαιπωρούν:

♦ Πώς να κάνετε τα ραντεβού και πάλι διασκεδαστικά (ώστε να σταματήσουν να είναι σαν συνεντεύξεις για δουλειά)
♦ Πώς να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους των διαδικτυα­κών γνωριμιών (και να κάνετε τις εφαρμογές να λειτουργήσουν για εσάς)
♦ Πώς να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους στην πραγματική ζωή (ενώ θα κάνετε δραστηριότητες που αγαπάτε)
♦ Τι έχει πραγματικά αξία σε έναν μακροχρόνιο σύντροφο (και τι δεν έχει).

 

Mεταφραστής : ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

 

Logan Ury (Λόγκαν Γιούρι)

 

Η Logan Ury (Λόγκαν Γιούρι) είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, συμπεριφοριστική επιστήμονας και σύμβουλος γνωριμιών. Είναι, επίσης, Διευθύντρια της Επιστήμης των Σχέσεων στην εφαρμογή γνωριμιών Hinge και ηγείται μιας ερευνητικής ομάδας που έχει αφιερωθεί στο να βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν την αγάπη.

Η δουλειά της Logan έχει παρουσιαστεί στα έντυπα The New York Times, The Atlantic, TIME, The Washington Post, GQ, Glamour, Vice, και στa HBO και BBC.

Το Πώς να μην πεθάνεις μόνος είναι το πρώτο της βιβλίο.

                                                                                                    

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.