Οι μύθοι των Πρεσπών.

Οι μύθοι των Πρεσπών.

 

 

«Οι μύθοι των Πρεσπών» είναι ο τίτλος του παραμυθιού για μεγάλα παιδιά του Αλέξη Φούντζουλα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

 

 

 

Οπισθόφυλλο:
Τρεις ιστορίες επηρεασμένες από τους μύθους των Πρεσπών συνθέτουν ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ομορφιά του τόπου.

 

 

 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Ο Αλέξης Φούντζουλας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1989. Το 2008 μαθήτευσε στο εργαστήριο σχεδίου και ζωγραφικής «Θεμιστοκλέους» και έναν χρόνο αργότερα εισήχθη στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της Φλώρινας, με καθηγητή τον Γιάννη Καστρίτση και κατεύθυνση τη ζωγραφική. Αποφοίτησε το 2014 και επέστρεψε στην Πάτρα. Την περίοδο 2021-23 επισκέφθηκε τον τόπο των Πρεσπών προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εικαστικές τέχνες και τοπίο: προσεγγίσεις του φυσικού και αστικού χώρου» του Πανεπιστημίου Δυτικής
Μακεδονίας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, ενώ το 2018 παρουσίασε την πρώτη του ατομική στο νησί των Τριζονίων. Από το 2017 εργάζεται ως δάσκαλος εικαστικών, και εκτός της ζωγραφικής, ασχολείται με τη συγγραφή και τη μουσική.

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.