HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕφηβική λογοτεχνίαΝτεντέκτιβ Κλουζ-Δείτε το βίντεο.

Ντεντέκτιβ Κλουζ-Δείτε το βίντεο.

Ντεντέκτιβ Κλουζ-Δείτε το βίντεο.

 

 

Η Τσιαουσίδου Παπαδοπούλου Μαρία Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας προτείνει -Ντεντέκτιβ Κλουζ Ψηλά τα χέρια!

 

 

 

Ντεντέκτιβ Κλουζ “Ψηλά τα χέρια” του Jurgen Bancherus σε εικονογράφηση Ralf Butschkow.
Εξώφυλλο: σκληρό
Σελίδες:96
Διαστάσεις:23×20cm

✅Τίτλος πρωτοτύπου:
Hände hoch!

❇️Ανήκει στη σειρά βιβλίων:
Ein Fall für kwiatkowwski
.
.
Περιγραφή

Ο Κλουζ δεν ασχολείται με ένοπλες ληστείες και φόνους. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι η δουλειά του είναι βαρετή. Ακόμα και χωρίς πιστόλια και μαχαίρια, υπάρχουν στιγμές που του επαγγελματία ντετέκτιβ τού κόβεται η χολή. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει στη μυστηριώδη υπόθεση που του αναθέτει η Μαρί, η ανιψιά της Όλγας.

Πώς γίνεται και το ταχύμετρο ενός παρκαρισμένου φορτηγού γράφει κάθε νύχτα 72 ακριβώς χιλιόμετρα; Ποιος το παίρνει και πού πάει;

Άραγε μπορεί ένας ντετέκτιβ να βρει την άκρη μιας μπερδεμένης ιστορίας με μοναδικό στοιχείο μια μυρωδιά; Και είναι δυνατόν να εξιχνιάσει μια υπόθεση στον ύπνο του;

Book Review 

Η αγαπημένη μας σειρά με ήρωα τον μικρό ντετέκτιβ Κλουζ είναι και πάλι εδώ και αυτή την φορά φέρνει μαζί της ένα νέο βιβλίο με τις καινούριες περιπέτειες του!

Μυστήρια, γέλια και ευτράπελα είναι σίγουρα κάποια από αυτά που θα συναντήσεις στο βιβλίο και δεν θα θες να το αφήσεις από τα χέρια σου!!

Η αστυνομική παιδική σειρά του Κλουζ είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να προσθέτουμε όλοενα και περισσότερα βιβλία !

😉Καλή Ανάγνωση❤️

 

Η Τσιαουσιδου Παπαδοπούλου Μαρία γεννήθηκε στην Καβάλα και έζησε όλα τα παιδικά της χρόνια εκεί. Καθώς μεγάλωνε ανακάλυψε την μεγάλη αγάπη που είχε για τα παιδιά και έτσι αποφάσισε να σπουδάσει Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας στη Θεσσαλονίκη και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον άντρα της και τα τρία τους παιδιά.

Τα τελευταία 10 χρόνια ζει με την οικογένειά της και εργάζεται στην Ξάνθη ως παιδαγωγός και υπεύθυνη τμήματος σε παιδικό σταθμό. Στο ενδιάμεσο παρακολούθησε ως Erasmus Student μαθήματα Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Catholic University College of South-West-Flander (Katho) στο Kortrijk του Βελγίου. Εκεί ανακάλυψε και ένα νέο παιδαγωγικό σύστημα το οποίο ακολουθεί προσαρμοσμένα έως και σήμερα στην ζωή και τη δουλειά της.

Η παιδαγωγική αυτή μέθοδος είναι η Waldorf, γνωστή και ως εκπαίδευση Steiner, η οποία βασίζεται στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του Ρούντολφ Στάινερ. Η μέθοδος αυτή ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ελεύθερη σκέψη των παιδιών. Επομένως, έχει μεγάλη σημασία το δημιουργικό, ελεύθερο, μη δομημένο παιχνίδι.

Εμπνευσμένη λοιπόν από αυτή την φιλοσοφία έχει σχεδόν ολοκληρώσει και το πρώτο της παιδικό βιβλίο, το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες παιδαγωγικές μεθόδους όπως αυτή του Waldorf, του Regio Emilia και της Montessori καθώς και την αυτονομία, την ενσυναίσθηση, την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών.

Η μεγάλη αγάπη της για το παιδί και το βιβλίο την οδήγησε ώστε να δημιουργήσει και την σελίδα της στο Instagram με το όνομα “mamas_little_book” όπου παρουσιάζει και προτείνει αγαπημένα παιδικά βιβλία της βιβλιοθήκης τους.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.