HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΈνα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς.

Ένα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς.

Ένα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς.

«Ένα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς»

Θα διαβάσουν κείμενά τους

άτομα από την κοινότητα του Torvas. 

 

 

Ο Torvas με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει τη νέα σειρά event

με τίτλο Παράγραφος!

Η Παράγραφος 1η  θα φιλοξενηθεί από τις Εκδόσεις KAKTOΣ

την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 στις 20.00

στο BookBar by Kaktos (Αιόλου 39, Μοναστηράκι).

 

Τί κάνει ένας συγγραφέας; Γράφει. Ποιός είναι συγγραφέας; Συγγραφέας είναι η Έλενα Φεράντε. Συγγραφέας είσαι κι εσύ που χτίζεις κόσμους και χαρακτήρες, εσύ που στα δύσκολα στρέφεσαι στο χαρτί, εσύ που δεν έχεις αφήσει κενή σελίδα στο ημερολόγιό σου, εσύ που γράφεις σενάρια, διηγήματα και μονολόγους, κι εσύ που δημιουργείς στίχους και ποίηση. Συγγραφείς είμαστε όλοι όσοι εκφραζόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέσα από το γραπτό λόγο.

Μέχρι τώρα στα Torvas Storytelling Open Mic πρωταγωνιστές ήταν οι ιστορίες. Στην Παράγραφο θέλουμε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πίσω από αυτές, και να τους δώσουμε το μικρόφωνο και λίγα λεπτά για να συστηθούν και να μας παρουσιάσουν το έργο τους ως σύγχρονοι αστικοί συγγραφείς.

Για εμάς, το κάθε άτομο το οποίο εκφράζεται μέσα από την δημιουργική γραφή, είναι συγγραφέας. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε στην Παράγραφο 1η να μοιραστείτε τα κείμενά σας και να ακούσετε και άλλες συγγραφικές φωνές.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/6L6Kx4ZtXFk5t6VV6

Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν. Η παραπάνω φόρμα περιέχει κανονισμούς και πληροφορίες για τους συγγραφείς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο torvas.athens@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6931703471 και 6940212772.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.