HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΨυχολογία…και όχι μόνο – Σούρας Δημήτριος.

Ψυχολογία…και όχι μόνο – Σούρας Δημήτριος.

Ψυχολογία…και όχι μόνο – Σούρας Δημήτριος.

 

Ψυχολογία…και όχι μόνο – Σούρας Δημήτριος.

 

 

Άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, οικογενεικές σχέσεις που πληγώνουν, μια εφηβεία γεμάτη άγνωστα συναισθήματα… Ένα βιβλίο ψυχολογίας εμπλουτισμένο με πολλά παραδείγματα, από τον έγκριτο ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Σούρα.

 

«Τόσα χρόνια έψαχνα την τελειότητα. Όταν τη βρήκα, προσπάθησα να την κρατήσω σφιχτά μέσα μου».
«Είσαι ευχαριστημένος;»
«Φυσικά».
«Μα δεν έχεις την κατάλληλη ψυχολογία. Ιδρώνεις, ασθμαίνεις, τρέμεις και έχεις άγχος. Προσπάθησε ξανά».
«Δεν το πιστεύω… Ήμουν τόσο σίγουρος! Πρέπει να διαβάσω πάλι όλο το βιβλίο και να επαναπροσδιορίσω τη στάση της ζωής μου;»
«Ίσως ναι».
«Τελικά θα αρκεστώ στο ταξίδι της γνώσης».

 

Ψυχή μου άρρωστηΑπό την βία στην βία

Δημήτριος Σούρας

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική).

Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 40 χρόνια, είναι διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και υπεύθυνος ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προμεταμοσχευτικού ελέγχου.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μία κόρη, τη Νίκη.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.