HomeΑρθρογραφίαΤέχνεςΣινεμάΕίδαμε και προτείνουμε – Οι καλύτερες animation προτάσεις για τις διακοπές.

Είδαμε και προτείνουμε – Οι καλύτερες animation προτάσεις για τις διακοπές.

Είδαμε και προτείνουμε – Οι καλύτερες animation προτάσεις για τις διακοπές.

Οι καλύτερες animation προτάσεις για τις διακοπές.

 

Συνήθως τις ημέρες των διακοπών, ερχόμαστε πιο κοντά στα παιδιά, μιας και για εκείνα, οι διακοπές είναι  μια όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης  στο  όπως και να το κάνουμε, πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τους.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις λίγες ημέρες χαλάρωσης, διαβάστε τους ένα παραμύθι, πηγαίνετε μια βόλτα σε ένα μουσείο, βγείτε έξω μιας και ο καιρός θα είναι αρκετά καλός και περάστε  χρόνο μαζί τους.

Αν παρόλα αυτά μείνετε μέσα, είναι μια ευκαιρία να βοηθήσετε τα παιδιά να κατανοήσουν  πως η οθόνη, πολλές φορές έχει να μας προσφέρει όχι μόνο ανούσια διασκέδαση, αλλά ευχάριστο χρόνο, δημιουργικές ιδέες και φυσικά, γνώση.

Είδαμε και επιλέξαμε μερικές ταινίες και  μικρά βραβευμένα βίντεο, με τα οποία τα παιδιά όχι μόνο θα διασκεδάσουν και « ταξιδέψουν» ευχάριστα, αλλά θα προβληματιστούν και αυτό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για μια δημιουργική συζήτηση.

 

 

Loving Vincent

Η ταινία (2017)  είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την τέχνη, μέσα από τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, του Vincent Van Gogh.

 

 

 

 

 

Coco (2017)

Με παρμένη την ιδέα απο την Ημέρα των Νεκρών του Μεξικό,  ενα πολύ ευχάριστο ,διασκεδστικό,έξυπνο και πολύ αισιόδοξο έργο,θα το απολάυσετε!

 

 

The Present

Τι θα μπορούσε να τράβηξει την προσοχή του Τζέικ απο τον υπολογιστή; Τι έκπληξη του έκανε η μητέρα του; Πώς θα τον επηρεάσει;

Snack Attack

Περιμένοντας στο σταθμό του τρένου, μία κυρία κάποιας ηλικίας, θέλει να φάει με την ησυχία της τα ωραία της μπισκότα! Το κέφι και η όρεξη θα της κοπούν πολύ γρήγορα, όταν καταλαβαίνει πως ο έφηβος που κάθεται δίπλα της, θέλει ακριβώς το  ίδιο!

 

Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κου Μόρις Λέσμορ

 

Η σχέση με το βιβλίο και η δύναμη της φαντασίας!

Alike.

Αλήθεια, είναι ανάγκη να είμαστε όλοι ίδιοι; Πόσο εύκολο είναι να είσαι ο εαυτός σου; Ποιος ειναι ο δρόμος για την ευτυχία;

Ένα βίντεο που μας διδάσκει την ανάγκη της, αποδοχής, της αγάπης, της εν συναίσθησης εγείροντας έντονα συναισθήματα.

 

 

Προτείνονται ανεπιφύλακτα και τα παρακάτω…

 

Coin Operated

 

The Box.

 

Καλή διασκέδαση!

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.