HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΠαρουσίαση βιβλίου 21 Απριλίου- Το παρελθόν σου μου ανήκει.

Παρουσίαση βιβλίου 21 Απριλίου- Το παρελθόν σου μου ανήκει.

Παρουσίαση βιβλίου 21 Απριλίου- Το παρελθόν σου μου ανήκει.

 

Σας περιμένουμε σε κάτι
διαφορετικό, φρέσκο και διαδραστικό για να γνωρίσετε τα βιβλία μας.
21 Απριλίου 19.00 Θεατράλε Κοσομουλη 30- Νέος Κόσμος 11744

 

ΠΕΤΡΑ – ΧΛΟΗ – ΡΑΝΙΑ

Τρεις αγαπημένες φίλες ή τρεις γυναίκες που μοιράζονται ένα  σκληρό παρελθόν;

Το  αυτοκινητιστικό δυστύχημα στερεί την ευτυχία της Πέτρας μέσα σε λίγες στιγμές.

Το  σημείωμα κάτω από την πόρτα του δωματίου της Χλόης τη  φέρνει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Το  ιατρικό έγγραφο  κλονίζει τα θεμέλια του γάμου της Ράνιας.

Μερικά μυστικά πρέπει να μένουν θαμμένα.

 Κάποιος όμως απειλεί να τα αποκαλύψει.

Και τότε το παρελθόν θα γίνει η φυλακή τους.

 

Η Κέλλυ Νικολαΐδου είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ζει στην Αθήνα. Λατρεύει τη θάλασσα και τους δημιουργικούς ανθρώπους.

Η ίδια θεωρεί πως ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε όχημα και στόχος της είναι να κάνει τους αναγνώστες συνοδοιπόρους της σε αυτές τις διαδρομές.

Η Αγγελική Αγγελοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική και Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Η ενασχόληση της με τις ξένες γλώσσες και η αγάπη της για τα ταξίδια, της άνοιξαν κρυμμένους ορίζοντες. Μαθήτευσε κοντά σε αξιόλογους και καταξιωμένους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που την βοήθησαν να ανακαλύψει το «λογοτεχνικό» της στίγμα. Περνώντας από όλα τα είδη γραπτού λόγου, σταμάτησε στην ποίηση, περιπλανώμενη σε άγνωστα αλλά πολύ ελκυστικά μονοπάτια. Την συναρπάζει όμως κάθε μορφή Τέχνης, οπότε παράλληλα με τις ποιητικές της αναζητήσεις, ασχολείται με την μουσική και το θέατρο. Έχει γράψει στίχους κάποιοι από τους οποίους μελοποιήθηκαν, καθώς και μικρά θεατρικά έργα και σκετς.
Εργάστηκε στην δημόσια εκπαίδευση για πολλά χρόνια. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ποιητικές συλλογές, ποιητικά λευκώματα και ανθολόγια διαφόρων εκδόσεων, συχνά με το ψευδώνυμο Λήδα Νιρβάνα.
Το 2019 εξέδωσε την ποιητική συλλογή που φέρει τον τίτλο «Βανίλια υποβρύχιο». Η ποιητική συλλογή «Ήδη λείπω-Déjà absente» αποτελεί το δεύτερο ποιητικό της έργο, όπου προσπαθεί να εκφράσει τις εμπειρίες και τις απόψεις της για τον έρωτα.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.