HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕκδηλώσειςΠαρουσίαση βιβλίου του Άγγελου Τάσκου.

Παρουσίαση βιβλίου του Άγγελου Τάσκου.

Παρουσίαση βιβλίου του Άγγελου Τάσκου.

 

 

 

 

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Αρμός, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα – δημοσιογράφου και μέλους της ομάδας του politismikos, Αγγέλου Τάσκου.

 

                                                                

 

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Άγγελος Τάσκος, κα Γαβριλάκη Ειρήνη -διδάκτωρ Αρχαιολογίας και συγγραφέας στις εκδόσεις 24 γράμματα-, η κα Μαρίνα Θωμά φιλόλογος με μεταπτυχιακό Γλωσσολογίας και συγγραφέας και επίσης, ο δικός μας, Γιάννης Διαμαντόγλου, συγγραφέας διατροφολόγος.

 

Ο Άγγελος Τάσκος συγγραφέας, συζήτησε με το κοινό, δέχτηκε ερωτήσεις και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου.

 

                                                    

 

Είναι ευχής έργο να βρισκόμαστε σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο τόσο βαθιά ανθρώπινο, ένα βιβλίο το οποίο γράφτηκε λες από τις σκέψεις που είναι τόσο επιμελημένα κρυμμένες στις πιο σκοτεινές πτυχές της λήθης, σκέψεις που μας γεμίζουν χρώματα, αρώματα και έντονα συναισθήματα, που σχεδόν είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη τους.

 

                                                                                           

 

Σκέψεις που μας ταξιδεύουν στην πιο όμορφη ηλικία μας και ζωντανεύουν μνήμες τόσο ευχάριστες, σκέψεις που  αντανακλούν το είδωλο μας σαν καθρέπτης της ψυχής, σκέψεις που μας θυμίζουν τι μας διαμόρφωσε και τι συνεχίζει να μας διαμορφώνει, τότε, πραγματικά, αξίζει τον κόπο.

 

                                                                          

Καλή επιτυχία!

 

 

“Μεγάλη μου η χαρά εχθές στην παρουσίαση του βιβλίου μου στις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, κάτω στο κέντρο της Αθήνας! Μεγαλύτερη όμως με όλους εσάς που με τιμήσατε με την αγάπη σας και την παρουσία σας! Ευχαριστώ όλους μου τους συνομιλητές μου από καρδίας και βέβαια όλους εσάς που χθες είχαμε την ευκαιρία μέσα από τις κουβέντες μας να μοιραστούμε τις μνήμες μας, τους φόβους μας …τις αγκαλιές μας!”

Αγγελος Τάσκος.

 

 

Είμαι ο Άγγελος. Γεννήθηκα με το όνειρο μου να εκφράζω τα συναισθήματά μου και να μπορέσω να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος. Μεγάλωσα στο Χαϊδάρι, σε μια εποχή που ακόμα παίζαμε στις αλάνες. Σπούδασα δημοσιογραφία ελπίζοντας ότι θα βρω ένα μοναδικό τρόπο να αποτυπώσω την αλήθεια των γεγονότων. Η ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία διήρκεσε λίγο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε η ενασχόληση με τον ιδιωτικό τομέα και πιο συγκεκριμένα το χώρο της λιανικής πώλησης. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις, τα ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα, μια καλή ταινία, οι σειρές μυστηρίου, βιβλία που ταρακουνούν τις βεβαιότητες μου, μια βόλτα στην εξοχή, το καλό φαγητό. Μου αρέσει η απλότητα σε όλα, αλλά εκτιμώ την πολυπλοκότητα των σκέψεων. Θέλω να μαθαίνω από τα λάθη μου. Συγχωρώ αγαπώντας. Εκτιμώ την αλήθεια, την ειλικρίνεια , την ταπεινότητα. Συνήθως οι άλλοι λένε ότι έχω ισόποσες δόσεις δικαιοσύνης , αυστηρότητας, αλλά και χιούμορ. Εγώ λέω ότι θέλω να μαθαίνω συνέχεια, να προσφέρω όταν μπορώ, να γελώ μέσα από την καρδιά …..και να αποφεύγω να λέω στην ζωή μου …¨κρίμα που δεν τόλμησα¨…’Εχω συγγράψει το βιβλίο “Έρωτας με γεύση γλυκό πορτοκαλιού” εκδ. ΑΡΜΟΣ, https://armosbooks.gr/shop/logotexnia/mythistorima/erotas-me-geusi-2/,

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

 

                                                                                                                                                                                     

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.