HomeΓύρω από ένα βιβλίοΠαραμύθιΟχ, κιτρίνισα! – Αποστολίδη Χριστίνα.

Οχ, κιτρίνισα! – Αποστολίδη Χριστίνα.

Οχ, κιτρίνισα! – Αποστολίδη Χριστίνα.

Οχ, κιτρίνισα!

Σύγχρονο παραμύθι

 

Μια νέα σύγχρονή σειρά παραμυθιών από τις εκδόσεις Μίνωας. Μια σειρά που μιλά για τα συναισθήματα.

 

 

Φόβος ,ζήλεια, θυμός περνούν από τις σελίδες των παραμυθιών και μέσα από μια υπέροχη εικονογράφηση τα παιδιά διασκεδάζουν, αναγνωρίζουν και κατανοούν τα κύρια συναισθήματα.

 

Το κείμενο ενώ βοηθά τα παιδιά στην αναγνώριση των συναισθημάτων, παράλληλα  προτείνει τρόπους ώστε τα παιδιά  να μάθουν να τα διαχειρίζονται με επιτυχία προς όφελος τους.

 

 

Η σειρά επίσης, διαθέτει QR code ώστε τα παιδιά να ακούσουν το τραγούδι του βιβλίου.

Εξαιρετική επιλογή!

 

 

 

 

 

Ο Φόβος ήρθε και κρεμάστηκε στους ώμους της Σοφίας σαν τα μαϊμουδάκια που γαντζώνονται στην πλάτη των μαμάδων τους. Κι η αλήθεια είναι ότι ο Φόβος έμοιαζε με μαϊμουδάκι. Με κίτρινο μαϊμουδάκι. Κρεμάστηκε, λοιπόν, στους ώμους της Σοφίας και δεν έλεγε να φύγει…

 

 

 

Η Χριστίνα Αποστολίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εργάζεται στον χώρο του marketing. Τα τελευταία χρόνια, ζει με την οικογένειά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κείμενά της διακρίθηκαν με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2021 (Ιστορία εκτενούς φόρμας για παιδιά 10-14 ετών και Διήγημα για νέους 14+). Γράφει επίσης παιδικά τραγούδια. Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα βιβλία της «Ο λύκος και η πεταλούδα» (2019), «Το άτακτο καπέλο» (2020), «Οχ, πρασίνισα!» (2022) και «Οχ, κοκκίνισα» (2023).

Γνωρίστε καλύτερα τη Χριστίνα και τις ιστορίες της στο youtube.com/c/apostolidi ή επικοινωνήστε μαζί της στο c.apostolidi@gmail.com.

 

 

]

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.