HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΓίνε Άτρωτος – Εύη Πούμπουρας.

Γίνε Άτρωτος – Εύη Πούμπουρας.

Γίνε Άτρωτος – Εύη Πούμπουρας.

 

 

Το best seller στην κατηγορία της αυτοβελτίωσης που δεν πρέπει να χάσετε!

Πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, η Εύη Πούμπουρας μοιράζεται μαζί μας μαθήματα που διδάχτηκε από την προστασία Αμερικανών Προέδρων, καθώς και δεξιότητες και διαπιστώσεις από την παλαιότερη και σπουδαιότερη υπηρεσία ασφαλείας του κόσμου.

Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για αγχωτικές καταστάσεις; Είναι δυνατό να “διαβάζουμε” τους ανθρώπους και τις προθέσεις τους απέναντί μας; Πώς μπορούμε να επηρεάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι;

Με το Γίνε Άτρωτος, μαθαίνουμε να ζούμε μια πιο άφοβη ζωή.

 

Το να γίνεις άτρωτος σημαίνει να μεταμορφωθείς σε ένα άτομο πιο δυνατό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η Εύη Πούμπουρας μας δείχνει πώς να υπερνικήσουμε τους καθημερινούς μας φόβους, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συζητήσεις, να αναγνωρίζουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιος μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μας, να επηρεάζουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε για το απροσδόκητο.

Γιατί η αληθινή δύναμη βρίσκεται στον νου, όχι στο σώμα.

Όταν θα έχετε γίνει άτρωτοι, θα έχετε γίνει η πιο καλή, πιο θαρραλέα και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σας.

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.