HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΠίσω από τις Οθόνες: «Sharenting», Γονεϊκό Στυλ και Ικανοποίηση από τη Ζωή – Διεξαγωγή έρευνας – Σουζάνα Παπάφαγου

Πίσω από τις Οθόνες: «Sharenting», Γονεϊκό Στυλ και Ικανοποίηση από τη Ζωή – Διεξαγωγή έρευνας – Σουζάνα Παπάφαγου

Πίσω από τις Οθόνες: «Sharenting», Γονεϊκό Στυλ και Ικανοποίηση από τη Ζωή – Διεξαγωγή έρευνας – Σουζάνα Παπάφαγου

Η Σουζάνα Παπάφαγου διεξάγει έρευνα στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Η Σουζάνα Παπαφάγου διεξάγει έρευνα στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ του «sharenting» (προέρχεται από τη λέξη «sharing» που σημαίνει μοιράζομαι και τη λέξη «parenting» που σημαίνει διαπαιδαγώγηση) του γονεϊκού στιλ διαπαιδαγώγησης που ακολουθούν οι γονείς («parenting style») και η σχέση τους με το επίπεδο ικανοποίησης των γονέων από τη ζωή.
Αν είστε γονείς ανηλίκων τέκνων, δώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας για να τη βοηθήσουμε να μαζέψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα.
Τα πορίσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν -μεταξύ άλλων- για την ανάπτυξη εργαλείων εκπαίδευσης των γονέων στη νέα πραγματικότητα της γονεϊκότητας, προκειμένου να επιλέξουν το στιλ γονεϊκότητας που ταιριάζει στη δική τους οικογένεια, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης από τη ζωή τους.


 

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.