HomeΓύρω από ένα βιβλίοΠαραμύθιΟ πρώτος μαραθωνοδρόμος του Ηροδότου – Έκδόσεις Κάκτος.

Ο πρώτος μαραθωνοδρόμος του Ηροδότου – Έκδόσεις Κάκτος.

Ο πρώτος μαραθωνοδρόμος του Ηροδότου – Έκδόσεις Κάκτος.

 

Μια εξαιρετική ιδέα σε μια νέα και πρωτότυπη σειρά από τις εκδόσεις Κάκτος.

Πρόκειται τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, με διαφορετική θεματολογία, ευφάνταστη παρουσίαση και δημιουργική εικονογράφηση.

Με πρωτότυπο τρόπο, ο μικρός αναγνώστης μπορεί να γίνει αυτομάτως και ακροατής μιας και οι συγγράφεις αφηγούνται μέσω QR CODE το παραμύθι.

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά, έρχονται πιο κοντά και κάνουν κτήμα τους ευκολότερα όλη τη γνώση και τη σοφία των αρχαίων δασκάλων, μαθαίνοντας παράλληλα, σημαντικά γεγονότα, τραγωδίες και ήρωες του αρχαίου θέατρου.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ

Μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων για παιδιά ηλικίας 5+, με φροντισμένη εικονογράφηση και όμορφα κείμενα, φέρνει στους μικρούς αναγνώστες τα κλασικά έργα της αρχαίας ελληνικής  γραμματείας.

Τα κείμενα διασκευάζουν γνωστές προσωπικότητες (ηθοποιοί, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί και άλλοι) που γνωρίζουν σε βάθος τα πρωτότυπα έργα και μεταφέρουν στα παιδιά σπουδαίες ιδέες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η σειρά εμπλουτίζεται τακτικά με νέους τίτλους.

Η Χριστίνα Κωνσταντουδάκη διασκευάζει την ιστορία του πρώτου μαραθωνοδρόμου, που διηγήθηκε πρώτος ο Ηρόδοτος. Εικονογράφηση και αφήγηση της Άννης Θεοχάρη.

Ένα βιβλίο που διαβάζεται και ακούγεται!

Ο στόλος των Περσών απειλεί την Αθήνα και ο Φειδιππίδης αναλαμβάνει να τρέξει ως τη Σπάρτη για να ζητήσει τη βοήθεια των Σπαρτιατών.

Όμως εκείνοι γιορτάζουν την ιερή γιορτή του Απόλλωνα και απαγορεύεται να πολεμήσουν μέχρι την επόμενη πανσέληνο.
Τώρα ο Φειδιππίδης πρέπει να τρέξει πίσω στην Αθήνα για να ειδοποιήσει τους Αθηναίους που ετοιμάζονται για τη σπουδαία Μάχη του Μαραθώνα…

Πώς τελειώνει η ιστορία του Φειδιππίδη;  

Εξαιρετική ιδέα, μοναδικό δώρο!

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.