HomeΓύρω από ένα βιβλίοΠαραμύθιΗ Σπηλιά του Πλάτωνα – Galih David – Μαξίμου Αθηνά.

Η Σπηλιά του Πλάτωνα – Galih David – Μαξίμου Αθηνά.

Η Σπηλιά του Πλάτωνα – Galih David – Μαξίμου Αθηνά.

 

Η Σπηλιά του Πλάτωνα

Από την Πολιτεία του Πλάτωνα

Galih David Μαξίμου Αθηνά

 

Κάποτε ο Πλάτωνας, ο σπουδαίος αρχαίος φιλόσοφος, διηγήθηκε τον μύθο του σπηλαίου: Σε μια σπηλιά βαθιά στη γη ζούσαν άνθρωποι που δεν είχαν βγει ποτέ από αυτή. Νόμιζαν πως η σπηλιά και όσα έβλεπαν και άκουγαν σε αυτήν ήταν όλος ο κόσμος.

Τι θα γινόταν άραγε αν ένας από αυτούς κατάφερνε να βγει έξω από τη σπηλιά και να δει τον ήλιο για πρώτη φορά;

 

Μια εξαιρετική ιδέα σε μια νέα και πρωτότυπη σειρά από τις εκδόσεις Κάκτος.

Πρόκειται τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, με διαφορετική θεματολογία, ευφάνταστη παρουσίαση και δημιουργική εικονογράφηση.

 

Με πρωτότυπο τρόπο, ο μικρός αναγνώστης μπορεί να γίνει αυτομάτως και ακροατής μιας και οι συγγράφεις αφηγούνται μέσω QR CODE το παραμύθι, όπως το συγκεκριμένο, αφηγείται μοναδικά η Αθηνά Μαξίμου.

 

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά, έρχονται πιο κοντά και κάνουν κτήμα τους ευκολότερα όλη τη γνώση και τη σοφία των αρχαίων δασκάλων, μαθαίνοντας παράλληλα, σημαντικά γεγονότα, τραγωδίες και ήρωες του αρχαίου θέατρου.

 

Εξαιρετική ιδέα, μοναδικό δώρο!

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.