HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΈγκλημα στο Παραλίμνι – Σπύρος Πηγαδίτης

Έγκλημα στο Παραλίμνι – Σπύρος Πηγαδίτης

Έγκλημα στο Παραλίμνι – Σπύρος Πηγαδίτης

 

 

 

 

Έγκλημα στο Παραλίμνι – Σπύρος Πηγαδίτης

 

Ο δικηγόρος Άρης Λινός επιστρέφει μετά την επιτυχία του να εξιχνιάσει τα εγκλήματα του Δράκου του Μέγα Δάσους στην Θεσσαλονίκη, που του πρόσφερε αναγνώριση και πλούτο. Όμως, τώρα σπαράζει στην είδηση, ότι η Άντρη, ο έρωτας που τον σημάδεψε ανεξίτηλα, έφυγε από τη ζωή.

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την κηδεία της και θα αναλάβει, ως χρέος απέναντι στην κοιμωμένη αγάπη του, την υπεράσπιση του μοναχογιού της Σωτήρη, ο οποίος προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μεγαλοδημοσιογράφου Φοίβου Χαραλάμπους μετά από διαπληκτισμό στο μπαρ του Πόλυ Παναγή, στο Παραλίμνι.

Καθώς ο Άρης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι μιας ιστορίας που φτάνει ως το πραξικόπημα σε βάρος του Μακάριου και τη λεηλασία της Αρχιεπισκοπής, θα παρασυρθεί από τη σαγηνευτική και μυστηριώδη Σμαράγδα, ενώ αμφιλεγόμενα πρόσωπα από το παρελθόν θα ξυπνήσουν δυσάρεστες αναμνήσεις και σκοτεινές φιγούρες θα παρακολουθούν κάθε του βήμα.

 

 

Ο Σπύρος Πηγαδίτης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1981 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Το 2005 ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα καθώς επίσης τη ρουμανική και την τουρκική. Ταξιδεύει πολύ, διαβάζει ακόμα περισσότερο. Συμμετέχει ενεργά σε πλήθος πολιτιστικών και εθελοντικών ομάδων. Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Η συνομωσία του Δράκου» εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 από τις εκδόσεις Λυκόφως.

 

 

 

 

 

(Πηγή: βιβλιοnet 2024)

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Έγκλημα στο Παραλίμνι

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Σπύρος Πηγαδίτης

ISBN: 9786185813079

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 344

ΤΙΜΗ: 14.98 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.