HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΠόσο μακριά βρίσκεται ένας παράδεισος;

Πόσο μακριά βρίσκεται ένας παράδεισος;

Πόσο μακριά βρίσκεται ένας παράδεισος;

Πόσο μακριά βρίσκεται ένας παράδεισος;

   

Μερικές φόρες πιο κοντά  από ότι νομίζουμε. Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότεροι σχεδιάζουμε ή σκεφτόμαστε να σχεδιάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

Αν λοιπόν η Κρήτη είναι μέσα στα σχέδιά σας, ανακαλύψαμε, ένα πραγματικά μικρό παράδεισο, ο οποίος, βρίσκεται στη Σητεία.

Ο Μανώλης και η Ελένη έχουν δημιουργήσει μια όαση, σε ένα ιδανικό τοπίο. Στη Σητεία, στο Παλαίκαστρο και την παραλία του Μαριδάτη, εκεί που ένας μικρός κόλπος, αγκαλιάζει το απέραντο γαλάζιο.

Όμορφοι και πολύ άνετοι χώροι διαμονής -ενοικιαζόμενα διαμερίσματα –  πλήρως εξοπλισμένοι με φροντίδα και αγάπη, φυτεμένοι σε ένα τεράστιο ελαιώνα!

 

 

 

Μια Εδέμ, την οποία μοιράζονται κάθε χρόνο με τους επισκέπτες  ή καλύτερα  με τους φίλους, διότι  όλοι εκεί γίνονται μια αγαπημένη παρέα, η οποία γεύεται τους πεντανόστιμους κρητικούς μεζέδες με ντόπια προϊόντα, πίνει την παραδοσιακή ρακή και διασκεδάζει μέχρι πρωίας, στην ταβέρνα  που διατηρεί το ζευγάρι.

 

Εκεί όπου  τραγουδά και διοργανώνει μουσικές βραδιές, συχνά με γνωστούς καλλιτέχνες η ίδια η Ελένη.

 

Το συγκρότημα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πιο διάσημη παραλία της ανατολικής Κρήτης το Βάι, στο οποίο βρίσκεται το μεγάλο δάσος με Κρητικούς φοίνικες.

 

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες και ιδιαίτερες εξορμήσεις, μιας και βρίσκεται  πολύ κοντά στην υπέροχη Σητεία.

Ένας από τους οικονομικούς και ιδανικούς προορισμούς για την πανέμορφη  Κρήτη, εκεί που η παράδοση συμβαδίζει με το μοντέρνο, εκεί που η απλότητα έχει αξία και η φιλοξενία, είναι οικογενειακή υπόθεση.

email maridatis@yahoo.com

 

maridatis.gr

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Όσον αφορά  τους προορισμούς, προτείνουμε, ο εν δυνάμει επισκέπτης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου να προβαίνει σε κάθε είδους έρευνα, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο η συγκεκριμένη πρόταση, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.