HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΕλένη Ζερβοπούλου – Λόγια που σου χρωστάω…

Ελένη Ζερβοπούλου – Λόγια που σου χρωστάω…

Ελένη Ζερβοπούλου – Λόγια που σου χρωστάω…

ΕΛΕΝΗ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΥ

Λόγια που σου χρωστάω…

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΩΝ

 

«Και αν έγινα ποιητής…

Έγινα για να μπορώ να συγγράψω

την αγάπη…

Αυτή την αιώνια, την ποθητή, αυτή που ενώνει τις ψυχές…

Αυτή που με έμαθες εσύ, αυτή που άργησα να σου εκφράσω!»

 

***

«Όταν τα πόδια σου αρχίσουν να τρέμουν… Όταν η ανάσα σου κόβεται…

Όταν η καρδιά σου πάει να σπάσει…

Εκεί…

Eκεί αξίζει να πας με κάθε ρίσκο…»

«Σε έναν κόσμο άχρωμο, έρχεται η Ελένη να μας θυμίσει ότι ξεχάσαμε να ζούμε. Μπορεί και ονειρεύεται με μάτια ανοιχτά και τολμάει να φωνάξει για αγάπη, για πάθος, για έρωτα. Κάθε της λέξη πλημμυρίζει από αγνό συναίσθημα. Οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε πότε νιώσαμε κάτι παρόμοιο. Τα λόγια της είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι, μια πανδαισία συναισθημάτων ικανή να σε παρασύρει σε έναν κόσμο ξεχασμένο. Εκεί που δεν ξεχωρίζει η ηλικία, το φύλλο, το χρώμα του δέρματος. Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον έρωτα με λόγια βγαλμένα από τα βάθη της ψυχής της συγγραφέως».

 Τάσος Κυριαζής, συγγραφέας

«Μπορεί ο τίτλος να αναφέρεται σε “λόγια”, όμως κάθε λέξη, κάθε πρόταση κρύβει μια ολόκληρη, καθημερινή ιστορία. Αποφθέγματα που κρύβουν πόνο, θλίψη, οργή κι ένα ισχυρό θέλω που μέσα από την αγάπη οδηγεί την ψυχή στην απόλυτη ευτυχία».

– Χρήστος Μαργέτας, συγγραφέας-γραφίστας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Ελένη Ζερβοπούλου γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει νοσηλευτική, την οποία αγαπάει, και δουλεύει σε γηροκομείο. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Της αρέσει το κολύμπι, οι εκδρομές σε βουνά και το διάβασμα. Αγαπάει όλα τα είδη λογοτεχνίας, γιατί το καθένα έχει και κάτι να σου δώσει. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής στη Λογοτεχνία του Φανταστικού από το Tales of the Wyrd και αυτή την περίοδο κάνει πάλι μαθήματα δημιουργικής γραφής στο τμήμα της Βέροιας με τον συγγραφέα Νίκο Αγαθαγγελίδη. Στο e-book Tales of the Mind Projects θα βρείτε μερικές ιστορίες της. Το 2022 κυκλοφόρησε από το Moonlight Tales το πρώτο της διήγημα, με τίτλο «Χουκ – Η ιστορία που δεν ξέρουμε», που περιέχεται στη συλλογή And They Lived Happily Ever After? Στο Fantasy Festival 2023, επίσης, κυκλοφόρησε η νέα συλλογή διηγημάτων με τίτλο There Once Was a Myth, στην οποία και συμμετέχει με το διήγημα «Το πιθάρι της ελπίδας».

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.