HomeΓύρω από ένα βιβλίοΝέες ΚυκλοφορίεςΚοινωνικές Καταστάσεις για εφήβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος – Εκδόσεις Upbility.

Κοινωνικές Καταστάσεις για εφήβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος – Εκδόσεις Upbility.

Κοινωνικές Καταστάσεις για εφήβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος – Εκδόσεις Upbility.

 

 

 

 

To Best seller, πιο λειτουργικό και με ανανεωμένη μορφή

 

 

 

Το βιβλίο “Κοινωνικές καταστάσεις για εφήβους” είναι ένα ανεκτίμητο εγχειρίδιο που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για νέους στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και για κάθε έφηβο που θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητες κοινωνικής επικοινωνίας του. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς“Social Steps”που θα αφορά κοινωνικές καταστάσεις εφήβων. Μέσα από εξήντα συναρπαστικές αφηγήσεις, προσφέρει μια εργαλειοθήκη για την κατανόηση ποικίλων κοινωνικών περιστάσεων, με εναλλακτικές λύσεις, ερωτήσεις που προκαλούν σκέψη και δομημένες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων

 

 

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.