HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕκδηλώσειςΠαρουσίαση βιβλίου – Στην κόχη της μοίρας – Μαρία Καμηλάκη – Έκδόσεις Άρμός.

Παρουσίαση βιβλίου – Στην κόχη της μοίρας – Μαρία Καμηλάκη – Έκδόσεις Άρμός.

Παρουσίαση βιβλίου – Στην κόχη της μοίρας – Μαρία Καμηλάκη – Έκδόσεις Άρμός.

 

 

Στην κόχη της μοίρας – Μαρία Καμηλάκη

 

Μια μαγική βραδιά ζήσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον ιερό χώρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών για την παρουσίαση του μυθιστορήματός της Μαρίας Καμηλάκη

” Στην κόχη της μοίρας” από τις εκδόσεις Άρμός.

 

 

Η συγγραφέας δήλωσε τα εξής:

 

“Είμαι πολύ συγκινημένη και νιώθω ευλογημένη από την αγάπη και την στήριξη όλων εσάς τους εξαιρετικούς φίλους, λογοτέχνες, συμπατριώτες, συναδέλφους, γονείς και μαθητές.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Κώστα Καρούζο πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Τον κύριο Γιάννη Βανταράκη και Μανόλη Μαρινάκη από την Παγκρήτιο Ένωση.

 

Τους εξαιρετικούς συντελεστές ομιλητές της παρουσίασης: Εύη Ζαμπετάκη – Καραλή Φιλόλογο, τον κύριο Αδάμο Μουζουρή Φιλόλογο- Λογοτέχνη, Πηγή Γρύλλη Δασκάλα, -Συγγραφέα,τη Χάρις Συμεωνίδου Ηθοποιό, π.Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Καθηγήτρια της Σορβόννης, Αντώνη Θαλασσέλη Ποιητή, εκδότη Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς, τη μουσικό κυρία Βασιλική Τσιμπούκη στο πιάνο, τον κύριο Στέφανο Γανωτή στη λύρα και συνοδό στο τραγούδι την κυρία Κοτοπούλη Γιάννα δημοσιογράφο.

 

Όπως και την αγαπημένη φίλη συνάδελφο Κατερίνα Κατσαούνη που μαζί με τη μοναδική συντονίστρια της βραδιάς Εύη Ζαμπετάκη – Καραλή ετοίμασαν εκλεκτά συνοδευτικά της ρακής .Πλημμύρισε η αίθουσα εκτός από λογοτεχνική ιδέα αγάπη, τραγούδι , χορό. Είμαι ευγνώμων για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ βαθιά.

 

         

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.