HomeΓύρω από ένα βιβλίοΕκδηλώσειςΠαρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας  “Το Σημάδι της σταγόνας”, “Επανεκκίνηση” – Εκδόσεις Λυκόφως – Γράφει ο Μπουζάρας Δημήτρης.

Παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας  “Το Σημάδι της σταγόνας”, “Επανεκκίνηση” – Εκδόσεις Λυκόφως – Γράφει ο Μπουζάρας Δημήτρης.

Παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας  “Το Σημάδι της σταγόνας”, “Επανεκκίνηση” – Εκδόσεις Λυκόφως – Γράφει ο Μπουζάρας Δημήτρης.

 

Το σημάδι της σταγόνας

Επανεκκίνηση

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας  “Το Σημάδι της σταγόνας”, με τον υπότιτλο “Επανεκκίνηση” από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Μετά την “Δοκιμασία” – το πρώτο βιβλίο της σειράς, το οποίο κέρδισε την πρώτη θέση και  το βραβείο EVERLY ,καλύτερο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, Έλληνας συγγραφέας για το 2022- η παρουσίαση της “Επανεκκίνησης”, σε γνωστό καφέ που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επανένωσε  τους αναγνώστες και φίλους του φανταστικού.

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, «αποκαλύφθηκε» μέρος  της συνέχειας της εκπληκτικής πλοκής, με αποτέλεσμα, να εντυπωσιαστούν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι, ανέμεναν με αγωνία τη συνέχεια  μιας και ο συγγραφέας, είχε τοποθετήσει τον πήχη αρκετά ψηλά, από το πρώτο βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο συγγραφέας και εκδότης των εκδόσεων “Λυκόφως” Αβέρκιος Λουδάρος  έκανε αναδρομή στο πρώτο βιβλίο του συγγραφέα, Ρήγα Βικιώτη.

 

 

Ο κύριος Γιώτσας – βραβευμένος συγγραφέας-  προλόγισε και  διάβασε αποσπάσματα από την “Επανεκκίνηση’” καθηλώνοντας το αναγνωστικό κοινό τόσο με το ύφος της αφήγησης, όσο και με την παρουσίαση της συνέχειας, μιας – ήδη γνωστής από το πρώτο βιβλίο- άκρως ενδιαφέρουσας και κινηματογραφικής πλοκής.

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης, ο συγγραφέας και συνιδρυτής του Φεστιβάλ Φανταστικού στην Χώρα μας “FANTASY FESTIVAL’”    Κωνσταντίνος Τσουρέκης.

Το φανταστικό στη χώρα μας είναι αλήθεια πως κατέχει μικρή μερίδα στην πίτα του αναγνωστικού κοινού. Ωστόσο, προσπάθειες όπως η συγκριμένη, που αφενός χρησιμοποιούν έξυπνα στοιχεία, πρωτοτυπία στην πλοκή, ήρωες οι οποίοι είναι ικανοί να σταθούν και να σηκώσουν το βάρος του κειμένου και αφετέρου, εκδότες οι οποίοι αγαπούν και πιστεύουν το φανταστικό, μας κάνουν να ελπίζουμε πως και αυτή η πλευρά της λογοτεχνίας, θα λάβει τη θέση που της ανήκει τόσο στη βιβλιοθήκη, όσο και στη καρδιά μας.

                   

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

 

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.