HomeΓύρω από ένα βιβλίοΑνακοινώσειςΣυλλογικό – “Θαυμαστοί μικρόκοσμοι” – Εκδόσεις Μέθεξις.

Συλλογικό – “Θαυμαστοί μικρόκοσμοι” – Εκδόσεις Μέθεξις.

Συλλογικό – “Θαυμαστοί μικρόκοσμοι” – Εκδόσεις Μέθεξις.

Σέ μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στον υπέροχο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Θάμυρις» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της δεύτερης συλλογής διηγημάτων του Εργαστήριου  Δημιουργικής Γραφής Ξάνθης.

 

Το δεύτερο βιβλίο της ομάδας έχει τίτλο «Θαυμαστοί μικρόκοσμοι» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μέθεξις. Πρόκειται για  μια συλλογή από εννέα ιστορίες διαφορετικής θεματολογίας που ταξιδεύουν, αγγίζουν και μεταφέρουν τον αναγνώστη σε μέρη τόσο μακρινά όσο και κοντινά, ιστορίες διαφορετικές όσο ο καθένας μας.

Μέσα από αυτές ο καθένας μας θα βρει σίγουρα ένα κομμάτι του δικού του εαυτού,  ένα κομμάτι που χρειάζεται δυο λέξεις για να έρθει στην επιφάνεια και να αφήσει μια γλυκιά επίγευση φτάνοντας στο τέλος του βιβλίου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Κωνσταντίνος Παπάς ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της ομάδας και ο συγγραφές Ηλίας Μωραΐτης.

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Ξάνθης δημιουργήθηκε το 2013 από τον Κωνσταντίνο Παππά και διευρύνεται στο χρόνο με ανθρώπους που του δένει η αγάπη για το βιβλίο,  μια αγάπη που μετρά έξι χρόνια ατελείωτων και συναρπαστικών ταξιδιών στα μαγευτικά μονοπάτια της ανάγνωσης και της γραφής.

 

Οι απόψεις του εκάστοτε άρθρου, αντικατοπτρίζουν την προσωπική άποψη του συντάκτη. Προτείνουμε, ο εν δυνάμει αναγνώστης, αφενός να προβαίνει σε έλεγχο αγοράς, για την εύρεση της πιο συμφέρουσας τιμής, αφετέρου κατά  την αγορά, να επισκέπτεται  οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, ώστε να ελέγξει από μόνος του, κατά πόσο το συγκεκριμένο ανάγνωσμα, καλύπτει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Share With:
Rate This Article

jimbouzaras@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.